Mi smo uspjeli

                                            POŠTOVANI PRIJATELJI!

   Danas živimo u svijetu raznih ovisnosti. Svakim danom susrećemo nesretne i izgubljene ljude. Opterećeni mnogim problemima ne vidjevši izlaz mnogi nerijetko posežu za alkoholom. Svoje brige, boli, tugu pa i veselje utapaju u litrama alkohola.  Ne shvaćajući da je to samo trenutni bijeg od stvarnosti i odgovornosti. Problemi ostaju ne razriješeni a posljedice samo veće. Alkohol je uzrok mnogih nesretnih i razorenih obitelji. Alkoholizirana osoba ne može savjesno raditi niti odgajati djecu koja često krenu stopama svojih roditelja. Da bi se uspjelo u liječenju ovisnika potrebno je puno volje, rada i ljubavi. Tu veliku ulogu ima obitelj i KLA.

    Takvu osobu obitelj a niti društvo ne  smije odbaciti. Treba joj pomoći da shvati da samo trijezan, svjestan i odgovoran čovjek može odlučivati o sebi i drugima. Mora sam spoznati koliko patnje , boli i sramote nanosi obitelji i onima koji ga vole. Alkoholičar je sebi najveći neprijatelj, sam sebe uništava alkoholom koji je dosad uzeo mnoge živote a za sobom ostavio samo bol i jad.

Da li će čovjek konačno postati odgovoran pred samim sobom i reći NE ALKOHOLU.

                                   MI SMO USPIJELI, ZAŠTO NE BISTE I VI…?!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>